Usuari:  Contrasenya: 
 
Inici Qui som Serveis que oferim Viatges a mida Contactar
 
Humor Amarillo
Passeu-vos-ho igual de b que el Chino Cudeiro! 
Parcs d'Aventures
Sentiu-vos Tarzans! 
Paracaigudisme!
Un clssic a fer abans de morir! 
Tnel de Vent
No cal drogar-se per flotar... 
Catamaran Party
Fes una Festassa enmig del mar 
La Barcelona Mgica
Llegendes i Fantasmes 
Taller dels 22 Comtes
Divertim-nos amb la Histria! 
CREUERS I FERRYS 
SINGLES 
CONGRESSOS DE SALSA 
RUTES PER BARCELONA 
ESCOLES 
AVENTURA 
COMIATS DE SOLTERIA 
EXCURSIONS 
GRUPS 
BALL, CANT, I MGIA! 
ALLOTJAMENT 
CIRCUITS 
FESTES FAMILIARS 
ESPORTS 
ENTRADES I EXTRES 
TRANSPORT DE GRUPS 
Política de privacitat
Introducci
Viatges Guifr s una empresa que ha desenvolupat procediments globals sobre ls de la informaci amb la finalitat de garantir el respecte de la privacitat i la protecci de les dades dels usuaris. La nostra Poltica de Privacitat exposa els procediments que aplica Viatges Guifr a la informaci enviada per Internet per al maneig de les dades de carcter personal i no personal, i est elaborada dacord amb les lleis i normatives aplicables a Espanya. Li preguem que llegeixi atentament aquesta Poltica de Privacitat abans dutilitzar la pgina web de Viatges Guifr (que des dara anomenarem Lloc).
Com s'utilitza la seva informaci?
Viatges Guifr no vendr, llogar, prestar ni cedir la seva informaci personal a tercers tret que vost ho autoritzi o Viatges Guifr estigui obligat a fer-lo per llei. Viatges Guifr no usar ni compartir la informaci personal que vost ens faciliti a travs dInternet per a finalitats no relacionades amb les aqu descrites sense comunicar-se-li prviament perqu vost pugui rebutjar tal possibilitat. Noms compartirem la seva informaci personal amb entitats de Viatges Guifr (incloses empreses filials i associades) i/o amb collaboradors que actun en el nostre nom per tal de poder subministrar el servei o la informaci que vost hagi sollicitat, aix com per a consolidar lemmagatzematge de dades o per a simplificar la gesti de les dades dels clients. Aquestes entitats i/o collaboradors de Viatges Guifr estan subjectes a la nostra Poltica de Privacitat pel que fa a ls de la informaci de carcter personal, aix com als acords de confidencialitat aplicables en cada cas.
Quina informaci recopilem?
Informaci no personal
En visitar el nostre Lloc, vost pot realitzar diverses operacions sense necessitat de facilitar-nos les seves dades personals. No obstant aix, fem servir per a recopilar i reunir informaci sobre les pgines visitades, lordre en el qual han estat visitades i els enllaos utilitzats, entre daltres dades. Aquesta informaci no est relacionada amb cap dada didentificaci personal. La informaci de carcter no personal que recopilem ens ajuda a identificar les zones ms visitades del nostre Lloc i a conixer leficcia de les nostres activitats promocionals.
Informaci personal
En alguns espais del Lloc de Viatges Guifr, pot realitzar sollicituds, expressar la seva opini o subscriures a un dels nostres serveis a Internet. Les dades didentificaci personals que es poden recopilar en aquestes pgines poden ser del mateix tipus que les segents: nom, adrea, adrea de correu electrnic, nmero de telfon, nmero de fax i informaci sobre la seva opini i s de diversos serveis. Viatges Guifr utilitza totes aquestes dades per a comprendre millor les seves necessitats i oferir-li un millor servei.
Per qu recopilem la seva informaci personal?
LListes de correu
En ocasions, Viatges Guifr ofereix als visitants la possibilitat de facilitar la seva adrea de correu electrnic amb la finalitat de rebre un butllet de notcies o informaci sobre un servei. Aquestes adreces de correu noms sutilitzaran amb aquesta finalitat i mai es compartiran amb altres empreses que no siguin filials de Viatges Guifr tret que vost aix ho autoritzi. A ms, sempre li donarem loportunitat de rebutjar la recepci de dits materials.
Com protegim la seva informaci?
Per a impedir laccs o la revelaci de dades no autoritzades, aix com per a mantenir la precisi de les dades i garantir un s adequat de la informaci, hem emprat mitjans fsics, electrnics i de gesti per a salvaguardar les dades que hem recopilat a travs dInternet.
Accs a la seva informaci.
Vost t el dret daccedir a la seva informaci personal i corregir-la en qualsevol moment. Per a revisar, actualitzar o modificar la seva informaci personal, posis en contacte amb nosaltres info@viatgesguifre.net.
Llocs webs de tercers
La nostra Poltica de Privacitat noms saplica als espais del Lloc web controlats per Viatges Guifr, i els enllaos a pgines web de tercers noms es faciliten per a la seva comoditat. s recomanable que consulti la Poltica de Privacitat daquests llocs web abans de facilitar-los dades de carcter personal. Viatges Guifr no ha revisat tots els llocs web de tercers, no t control algun sobre ells i declina tota responsabilitat pel que fa a aquests llocs, el seu contingut i les seves poltiques de privacitat. Per aix, Viatges Guifr no aprova ni actua en representaci daquestes pgines web ni de la informaci, els productes o altres materials que puguin contenir.
Com contactar amb nosaltres?
La seva opini s molt important per a nosaltres. Si t alguna pregunta o desitja realitzar algun comentari sobre la nostra Poltica de Privacitat, posis en contacte amb nosaltres info@viatgesguifre.net. Tamb pot fer-ho escrivint-nos.
Dades de contacte
Viatges Guifr
Vdues i doncelles, 6
17310 Lloret de Mar
Girona
+34 972 363 859
info@viatgesguifre.net
Viatges Guifré
C/ Vidues i Donzelles, 6
17310 Lloret de Mar, Girona
Licencia: GCMD272
Tel/Fax: + 34 972 36 38 59 +34 972 36 29 79
info@viatgesguifre.com
© 2021 Viatges Guifré · +34 972 363 859 +34 972 362 979 · info@viatgesguifre.com | Contactar | Política de privacitat | Solucions Web2.0